YouTube Gathering Jaarbeurs Utrecht

Soms word je voor hele maffe optreden gevraagd, dit was er zo een. De vraag was of we wilde meewerken aan een promo actie voor een Youtube-er, (iemand die op youtube filmpjes publiceert). Op zaterdag ochtend 10 uur in Utrecht.  eeuhm,.. nou Jawel! IMG_6978

Alan, Mandy, Anoek en Nuri kijken  wat sip want het het regende nogal…

IMG_6987

 

 

maar met de ballonnen van Frischick Desi (van Doeveren) erbij kon het feest beginnen. IMG_6991

Desi wilde youtuber “Linda Beentjes”  verrassen in de Starbucks,…Nou,.. dat is gelukt!  met haar zijn we al spelend naar de jaarbeurs gelopen. Waar zich (tot onze verbazing) 1000-den tieners hadden verzameld voor de entree. YoutubeGathering!

IMG_6994

Na een stevig potje trommelen,… lekker aan de koffie! Fijne start van het weekend!