Meespelen?

Elke week repeteren en af en toe een gaaf optreden geven. Lijkt je dat te gek? Heb je gevoel voor ritme? Pak je dingen snel op? Wil je thuis oefenen? Kom een keer kijken in Utrecht en volg onze procedure om volwaardig bandlid te worden. Mail naar info@booombasstic.nl. We repeteren elke woensdagavond in Utrecht Hoograven. 

Meespelen in sambaband

Zit jij altijd te trommelen op je autostuur, te shaken met het kattenvoer, of te tikken op de wijnglazen? Sta je als eerste op de dansvloer? Gebruik jij je pen of je Japanse eetstokjes als drumstokken? Wie weet is de samba je op je lijf geschreven. Kom gerust kijken bij een repetitieavond. 

Geen sambaschool

BooomBassTic! is altijd op zoek naar goede spelers, maar we zijn geen sambaschool. Je moet wel bekend zijn met muziek maken en bewegen. Tijdens de repetities werken we aan ons repertoire, onze uitstraling en de show van de band.  Er is te weinig tijd om beginners goed te begeleiden (mail ons gerust over een passende sambaschool voor jou).

slider

Kom 5 keer kijken

Je mag vrijblijvend 5 keer met BooomBassTic! meespelen tijdens onze repetities. Voor jou en ons de gelegenheid om te kijken of we bij elkaar passen. Daarbij is het belangrijk dat je muzikaal snel meekomt en dat je het binnen de groep naar je zin hebt. Wij zorgen dat er een instrument voor je is. We helpen je tijdens de repetities en er zijn YouTube-filmpjes als oefenmateriaal.

instrumenten

Aspirantfase, eerste 3 maanden

Na 5 repetities bekijken we samen met jou of je verder kan in de band. Daarna zul je 3 maanden lang 1 instrument spelen, om deze specifieke ritmepartijen te leren. Dit instrument kun je lenen van de band. Vanaf dan verwachten we dat je zo snel mogelijk mee kunt doen met optredens. Dit lukt wanneer je de ritmes kunt spelen, gelijktijdig kunt bewegen, erbij lacht en ontspannen plezier kunt beleven. Nou ja, dat laatste is in het begin nog wel eens lastig, maar dat komt vanzelf.

We spelen zo’n 8 verschillende nummers met in elke nummer 5 tot 8 breaks. Dat zijn bij klaar bijna 50 ritmedingetjes die je moet onthouden en dat vraagt wat inzet van je. We treden ongeveer 1 keer per maand op, soms vaker (meestal in het weekend of ‘s avonds).

Als je na het bovenstaande denkt: nou, dat lukt wel, dan vinden we dat geweldig tof! Trommel even op die letters van je toetsenbord en stuur een mail. Dan nodigen we je uit voor je eerste Booom-repetitie. Hopelijk tot trommels!

Huur een sambaband voor je evenement