Informatie en tips

Sambaband boeken

Boekingen sambaband BooomBassTicZoek je een swingende sambaband voor je feest? We bespreken graag de mogelijkheden binnen jouw budget. Neem gerust contact op via
info@booombasstic.nl

Meer informatie over optredens van BooomBassTic!

Locatie

Wij waarderen het zeer als op jouw locatie het volgende aanwezig is: een kleedruimte, plek om waardevolle spullen op te bergen, drinken en parkeerruimte. Nemen we danseressen mee, dan hebben die sowieso een kleedruimte nodig.

Kleding

We spelen in groene broeken en zwarte of witte shirts. Maar op jouw verzoek kunnen we bijvoorbeeld ook helemaal in het wit of zwart komen. Of misschien zie je ons graag in jouw eigen shirts of bedrijfskleding?

Sambaband bloemencorso

Sambaband Sinterklaas Utrecht

Sambaband Heineken

Sambaband feest 50 jaar

 

 

 

 

 

 

Verrassingsoptreden?

Zijn wij een verrassing en mogen jouw gasten ons niet zien? Onze outfit is opvallend en onze grote trommels zijn lastig te verbergen. Dus vertel het ons als er ergens een zij-ingang is.

Ideeën voor een spannende act?

Er is veel mogelijk. We denken graag met je mee over een spannende act.

Geluidsoverlast sambaband

Oeps, de buren! Bij onze optredens met 10 tot 30 sambaspelers is 110 db geen uitzondering. Denk je aan het aanvragen van een vergunning in verband met geluidsoverlast? Wij kunnen je er meer over vertellen.

Sambaband geluidsoverlast

 

 

 

Weer

We spelen vaak buiten, dus wat als het regent? The show must go on en we blijven lachen, maar bij een plensbui gaan we toch echt schuilen! Ook onze instrumenten houden we graag droog. Een droge plek is dus wel handig (een partytent bijvoorbeeld). sambaband regen

 

 

 

Optreden in buitenland

Voor optredens in het buitenland vragen we een aanbetaling van 40 procent.

Optreden annuleren

Alles in de steigers, maar het feest gaat niet door? Wat jammer! We investeren veel tijd in de organisatie en we kijken altijd uit naar een optreden. Annuleer je vlak voor het optreden, dan brengen wij een percentage van de fee in rekening:

  • Binnen 14 dagen voor het optreden: 25 procent 
  • Binnen 7 dagen voor het optreden: 50 procent
  • Binnen 3 dagen voor het optreden: 75 procent
  • Binnen 24 uur voor het optreden: 100 procent

Kan BooomBassTic! niet komen?

Als wij op jouw voorgestelde datum niet kunnen, zoeken we een alternatief voor je. We hebben namelijk contact met andere sambabands die jouw feest ook kunnen laten knallen.

Drumband, brassband, salsaband of sambaband?

BooomBassTic! is een sambaband. We gebruiken een Braziliaanse stijl van drummen in een grote groep. Net zoals de beroemde sambaformatie Olodum, bekend van samenwerkingen met Paul Simon en Michael Jackson.

Salsabands spelen Cubaanse, zwoele en ritmische muziek, bijvoorbeeld Pimiento.

Een brassband is meer Engels georiënteerd vanuit de klassieke harmonie, zoals de Koninklijke Brassband Utrecht (KBU)Caribische brassbands zijn een stuk losser, bijvoorbeeld Legendairs

Huur een sambaband voor je evenement