Optreden sambaband winnen?

Sambaband BooomBassTic! bouwt al 10 jaar sambafeestjes! Om dit jubileum ook met anderen te vieren, geven we een optreden weg ter waarde van 750 euro.

Maak kans op een sambaoptreden

Heb jij wel zin in een BooomBassTic! party? Laat ons dan weten waar, wanneer en waarom jij een gratis optreden van ons verdient. Mail je reactie uiterlijk 31 augustus 2019 naar info@booombasstic.nl. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en wordt ook bekendgemaakt op deze website.

Schat jij je winkansen laag in? Boek ons dan gewoon lekker zelf.

Groepsfoto Sambaband BooomBassTic! uit Utrecht

10 jaar samba: hoe BooomBassTic! begon

Dan nog even over hoe onze sambaband eigenlijk is ontstaan. 10 jaar geleden besloten bandleiders Alan Koning en Dominique Stooker samen een Braziliaanse percussieband op te richten. Alan: “Wij speelden allebei al in een Utrechtse sambaband en hebben elkaar via dat wereldje leren kennen. We waren beiden toe aan een nieuwe uitdaging en besloten onze krachten en passie voor samba en percussie te bundelen.”

Eind april 2009 spraken Alan en Dominique af op een Utrechts terras, mét enkele andere sambaspelers. “Twee weken later was in Hoograven onze eerste repetitieavond. Met zo’n 15 mensen hebben we toen de basis gelegd van BooomBassTic! We zijn uitgegroeid tot een enthousiaste sambaband met 30 spelers en onze eigen identiteit”, aldus onze bandleider Alan.

Samba in Utrecht en daarbuiten

Het allereerste optreden van BooomBassTic! was bij voetbalvereniging Maarssen. In de 10 jaar daarna verzorgden we 172 optredens. Bandleider Dominique Stooker: “We speelden ooit bij Heineken, in Harlingen tijdens de Visserijdagen, bij De Berenkuil met Marco Borsato samen en bij de Sportprijs Utrecht. Utrechters kunnen ons ook hebben gezien tijdens het Midzomergracht Festival, de Sinterklaasintocht, het Uitfeest op de Neude of in een hijskraan boven Hoog Catharijne. Gaaf toch?”

Sambaband BooomBassTic Midzomergracht Festival Utrecht
Sambaband BooomBassTic! tijdens Midzomergracht Festival in Utrecht

Huur een sambaband voor uw evenement