Wilt u ons inhuren?

Opening van de zaak? Diner? Feestavond? Bruiloft? Festival?

Maak van uw feest een heerlijke, spetterende Boooming Party waarbij je niet stil kan blijven staan en in beweging moet komen!

Sambaband BooomBassTic! is ontstaan in Utrecht uit een passie voor de opzwepende beats van samba en mondiale percussie met een komische twist!  En heeft inmiddels al ruim 75 knallende optredens gegeven!

SAM_9758

Gedurende sessies van 15 a 20 minuten spelen we swingende muziek en aanstekelijke breaks! Ons Boooming optreden geven we met 10 tot max 27 spelers. (Er zijn 27 leden.)

All the way to the top?!…… Vraag onze danseressen ook mee!!

Voor meer informatie en boekingen Neem contact op met onze boekingsmanager: 06 – 20 43 20 27 Alan Koning of stuur een mailtje naar Info@booombasstic.nl Wij treden op vanaf € 650,- , het is afhankelijk van het tijdstip, de locatie, werkdag, etc. Klik hier voor meer informatie.

Huiskamer sessie? band met 5 tot 8 spelers, bijv. ivm kleine locatie of bijzondere gelegenheid is mogelijk. Klik hier voor nog meer tips en trics,… u haalt immers en SAMBABAND in huis!

Have a BooomBassTic! Party!

Check this Out! Keertje komen kijken? meespelen? of een workshop volgen? Want More!? Natuurlijk kan je ons ook inhuren om een “workshop”, te geven aan je collega’s, familie, vrienden en vriendinnen! Dit is maatwerk en kosten bespreken we graag in overleg.

Booom Addict!?!  elke week?! en af en toe een gaaf optreden! lijkt je dat  te gek! Dat kan natuurlijk ook, klik op “Meespelen” en volg de procedure om volwaardig bandlid te worden.

Dé sambaband uit Utrecht