Meespelen?

Kijken en/of Aspirant Lid, worden? Neem dan contact op via email  info@booombasstic.nl  / Repetitie: woensdagavond  Utrecht Hoograven.

BooomBassTic! is altijd op zoek naar goede spelers, maar we zijn geen Sambaschool. Een lesgroep is er bij BooomBassTic niet. (sorry, helaas geen tijd.)

We kunnen mensen die  onbekend zijn met muziek maken en bewegen niet goed begeleiden op onze repetitie avond. Tijdens de repetitie werken we aan ons repertoire, uitstraling en show van de band.  (Mail even als je wil weten of er een samba school actief is in de regio, we horen nog wel eens wat.)

Maar heb je gevoel voor ritme? Pak je het snel op? Wil je thuis oefenen?  We helpen je tijdens de repetities en er zijn Youtube filmpjes als oefen materiaal.

Dus zit jij altijd mee te trommelen op je autostuur, shaken met een doosje tictac, of het kattenvoer! Sta je als eerste op de dansvloer? Gebruik jij je pen of je Japanse eetstokjes als drum stokje? Tik jij op de wijn glazen “the samba sound”?! Kom gerust kijken, wie weet is het ook op jouw lijf geschreven! Do the samba!

slider

Kom je 5 x kijken?
We hebben een “kijkers-procedure” waarin je de mogelijkheid krijgt om vrijblijvend 5 keer met BooomBassTic mee te spelen tijdens onze repetities. Voor jou en ons de gelegenheid om te kijken of we bij elkaar passen. Daarbij is het belangrijk dat je muziekaal snel mee komt en het binnen de groep naar je zin hebt. Wij zorgen dat er een instrument voor je is.

instrumenten

Aspirant fase, eerste 3 maanden.
Na 5 repetities bekijken we samen (met jou) of je verder kan in de band. Daarna zal je 3 maanden 1 instrument spelen, om deze specifieke ritme partijen te leren.  Dit instrument kan je lenen van de band. Vanaf dan verwachten we dat je zo snel mogelijk in staat bent om geregeld mee te doen met optredens. Dit is mogelijk zodra je in staat bent de ritmes te spelen, gelijktijdig te bewegen, erbij te lachen en ontspannen plezier te beleven. (Nou ja, dat laatste is in het begin nog wel eens lastig 🙂 maar dat komt vanzelf.)

We spelen 8 verschillende nummers met in elke nummer 5 tot 8 “breaks” .  Dat zijn bij klaar bijna 50 ritme dingetjes die je moet onthouden en dat vraagt wat inzet van je.  We treden ongeveer 1x soms 3x per maand op (meestal weekend of ‘s avonds).

Als je na bovenstaande denk: “nou, dat lukt wel!”.  Dan vinden we dat  geweldig tof! Trommel even op die letters van je toetsenbord en stuur een mail. Dan nodigen we je uit voor je eerste Booom repetitie. Hopelijk tot trommels!   info@booombasstic.nl

Dé sambaband uit Utrecht