Informatie, tips & trics.

Voor meer informatie en boekingen; Neem contact op met onze boekingsmanager:

Effe Beluh alanAlan Koning, 06 – 20 43 20 27 of stuur een mailtje naar Info@booombasstic.nl

 

Heeft u een optreden voor ons? Wij inventariseren zo snel mogelijk de beschikbaarheid van onze spelers. Dat zijn 30 mensen en daarom kan het een aantal dagen duren voordat wij definitief kunnen aangeven of we kunnen spelen.

De kosten voor het inhuren van BooomBassTic. Wij treden op vanaf € 750,- . De totale kosten voor uw optreden zijn afhankelijk van dag (doordeweekse dag of weekend), tijdstip, tijdsduur, reistijd, aantal setjes, locatie en de gelegenheid.  Stuur ons een mail met:

  • Datum
  • Tijdstip
  • Hoeveel setjes spelen
  • Plaats/lokatie
  • Soort gelegenheid
  • Danseressen ja of nee.

U ontvangt z.s.m. een vrijblijvende offerte van ons.

BBT 8 Bahia bounce Wijka aan zee aug 2010 (02)Handig: Voorzieningen zoals een kleedruimte, drinken, parkeerruimte, plek om waardevolle spullen op te bergen tijdens het optreden wordt zeer op prijs gesteld. Danseressen moeten een kleedruimte hebben.

Fashion statement: We spelen met groene broeken en zwarte ofSAM_9435 witte shirts maar we kunnen ook helemaal in het wit of helemaal zwart komen.

Bob de Bouwer outfit, bij bouwplaats opening.
Bob de Bouwer outfit, bij bouwplaats opening.

Ook is het mogelijk om kleding / shirts van uw bedrijf of feest te dragen.

Pietenmutsen!
Pietenmutsen!
"there is samba in Heineken"
“there is samba in Heineken”
"Pieter Jan 50 jaar"
“Pieter Jan 50 jaar”

Suprise!? Onze outfit is opvallend en onze grote trommels zijn lastig te verbergen. Misschien houdt u de verrassing liever compleet en mogen uw gasten ons niet zien? Is er een zij-ingang? Vertel het ons!

Ideeën voor een spannende act? Ook daar denken we graag in mee.

kindje doof“oeps de buren!” Onze optredens zijn onversterkt en met 10 tot 25 spelers 110 db is geen uitzondering. Denkt u aan het aanvragen van een vergunning i.v.m. geluidsoverlast? 😉

Onvoorspelbaar kikkerlandje. Buiten spelen kan, maar wat te doen als het regent! Natuurlijk  “The show must go on,” en we blijven lachen maar bij een goede plensbui gaan we echt schuilen! Dus een droge plek om te staan is wel handig. Ook ons instrumentarium houden we graag droog (een grote partytent is voldoende).

regen

Wat van ver komt. Bij optredens in het buitenland wordt een aanbetaling van 40% gevraagd.

Alles in de steigers maar het feest gaat niet door?  Bij annuleren van uw kant, binnen 14 dagen voor het optreden, brengen wij 25% van de fee in rekening, 50% binnen 7 dagen, 75% binnen 3 dagen en 100% binnen 24 uur. Er is een hoop tijd geïnvesteerd om het optreden mogelijk te maken, plannen gemaakt, geïnventariseerd, onze spelers hebben afspraken afgezegd, oppas geregeld en soms ook vrij genomen van het werk. We kijken uit naar een optreden, als deze niet door gaat zijn we altijd erg teleur gesteld, dus doe het ons aub niet aan!

BooomBassTic! komt niet?  eh tja, dat is (na ruim 150 optredens) nog niet voorgekomen. We zullen altijd proberen een alternatief voor u te zoeken. Wij hebben contact met andere sambabands.

 

Tot slot:

Is het nou een Drum band, Brass band, Salsa band of Samba band?

BooomBassTic is een Sambaband, een Braziliaanse stijl van drummen in een grote groep zoals o.a. Olodum. Bekend van  Paul Simon (Obvious child) , en Michael Jackson (“They dont care about us”).   www.olodum.com.br

Er zijn in Utrecht 4 samba bands actief waaronder BooomBassTic!

Salsa band spelen die de cubaanse zwoele en ritmische muziek. Bijvoorbeeld: www.pimiento.nl

Dat is een brassband is meer Engels georiënteerd, vanuit de klassieke harmonie. www.koninklijkebrassbandutrecht.nl

Caribische brassbands zijn een stuk losser bijvoorbeeld: www.legendairs.nl  en vele andere bands vind je voornamelijk in Amsterdam en Rotterdam.

Dé sambaband uit Utrecht